Ionut Turlete - Hope and Homes for Children România

Alerg alături de Team Hope!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni, Pe 13 octombrie voi alerga la Maratonul București, alături de colegii mei și de Team Hope, pentru familia Apetrei. Iuliu Apetrei își crește singur cei trei copii, Aurora (5 ani) și gemenii Dumitru și Marcu (3 ani). La finalul anului 2018, casa lor a ars în totalitate, iar tatăl și copiii au ajuns să locuiască cu chirie.

Ne dorim să ridicăm o casă nouă pentru această familie, al carui viitor depinde acum și de implicarea noastră. Orice sumă contează, mai ales dacă suntem mulți și uniți, asa că vă încurajez să donați!

Sumele donate vor fi folosite de Fundația Hope and Homes for Children pentru a construi o casă pentru familia Apetrei. Gestul este mai important decât credeți. Fără casă, familia e în pericol să se destrame, iar copiii pot ajunge în grija statului, departe de tatăl și frații lor. Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Un tată singur se luptă să le ofere celor trei copii ai săi o casă Iuliu Apetrei este un tată singur cu trei copii: Aurora (5 ani) și gemenii Dumitru și Marcu (3 ani). Din cauza situației mat

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!