George Piștereanu - Hope and Homes for Children România

Alerg alături de Team Hope!

850 RON Donatii stranse
85% Complete
1,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Voi alerga la Maratonul București pentru a ajuta un tată singur care se luptă pentru a-și păstra cei trei copii alături!

Cauza lui Iuliu, susținută de Hope and Homes for Children România, m-a impresionat de la început. Iuliu e un om harnic pe care îl apreciază toți cei din jur și care muncește mult pentru copiii lui - dar, ceea ce este demn de tot respectul, este faptul că Iuliu nu renunță! Îi are acum alături doar pe doi dintre copiii lui. Cel de-al treilea a rămas la bunici, iar Iuliu nu acceptă acest compromis. Visul lui este să fie o familie, împreună - iar noi îl putem ajuta.   

Alerg pentru a ajuta la strângerea a 100.000 mii de lei. Cu banii aceștia Iuliu poate finaliza construcția unei locuințe și o poate dota cu cele necesare creșterii copiilor săi. A tuturor celor trei copii. Ajutați-l și voi cu o donație!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Un tată singur se luptă să le ofere celor trei copii ai săi o casă Iuliu Apetrei este un tată singur cu trei copii: Aurora (5 ani) și gemenii Dumitru și Marcu (3 ani). Din cauza situației mat

6 Donatii

11 Oct 2019

Anonymous

150 RON
10 Oct 2019
09 Oct 2019
08 Oct 2019
08 Oct 2019
08 Oct 2019