Alerg alături de Team Hope!

 

George Piștereanu Hope and Homes for Children România

85% Complete
850 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Voi alerga la Maratonul București pentru a ajuta un tată singur care se luptă pentru a-și păstra cei trei copii alături!

Cauza lui Iuliu, susținută de Hope and Homes for Children România, m-a impresionat de la început. Iuliu e un om harnic pe care îl apreciază toți cei din jur și care muncește mult pentru copiii lui - dar, ceea ce este demn de tot respectul, este faptul că Iuliu nu renunță! Îi are acum alături doar pe doi dintre copiii lui. Cel de-al treilea a rămas la bunici, iar Iuliu nu acceptă acest compromis. Visul lui este să fie o familie, împreună - iar noi îl putem ajuta.   

Alerg pentru a ajuta la strângerea a 100.000 mii de lei. Cu banii aceștia Iuliu poate finaliza construcția unei locuințe și o poate dota cu cele necesare creșterii copiilor săi. A tuturor celor trei copii. Ajutați-l și voi cu o donație!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Un tată singur se luptă să le ofere celor trei copii ai săi o casă Iuliu Apetrei este un tată singur cu trei copii: Aurora (5 ani) și gemenii Dumitru și Marcu (3 ani). Din cauza situației materiale precare și a faptului că nu aveau o locuință a lor, Iuliu și Bogdana, mama copiilor, au plecat în străinătate pentru a-și încerca norocul acolo. După plecarea părinților, copiii au

 

6 Donații

11 Oct 2019

Anonymous

150 RON
10 Oct 2019
09 Oct 2019
08 Oct 2019
08 Oct 2019
08 Oct 2019