George Ivan - Hope and Homes for Children România

Sportiv de Sufragerie - Proba: Challenge

50 RON Donatii stranse
10% Complete
500 RON Target
1 Donatii

 

În timp ce noi stăm acasă și ne planificăm activitățile și meniul, facem liste cu evenimente culturale care s-au mutat online și ne bem cafeaua pe Skype împreună cu prietenii, mii de familii se zbat în sărăcie.

Rămași fără singurele surse de venit din cauza crizei generate de coronavirus, nu au cum să-și plătească utilitățile și chiriile și pot ajunge în stradă. Facturile se adună și sunt amenințați să rămână în întuneric, fără apă și energie electrică.

Copiii și familiile sărace au nevoie de tot ajutorul pe care îl pot obține și implicarea noastră poate face diferența.

Particip la Jocurile sportive de sufragerie alături de Team Hope și sprijin 10 familii să aibă în continuare o casă unde să fie în siguranță.

Te rog să îi ajuți și tu cu o donație! Împreună facem bine de acasă.

Îți mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

Susținem familiile nevoiașe afectate de Covid

Susținem 10 familii să-și plătească utilitățile și chiria

Suntem convinși că împreună putem trece mai ușor peste această perioadă, având grijă de noi și de cei mai puțin norocoși. Familiile și copiii vulnerabili sunt cei mai afectați de criza prin care trecem.

Provocarea sportivă de acasă ~ 2020

Jocurile sportive de sufragerie Ești pasionat de sport sau ți-ai dorit mereu să începi "de luni" și pandemia COVID-19 ți-a dat planurile peste cap? Vrei să faci mișcare, dar ai nevoie de o mot

1 Donatii

George ivan

50 RON
Fii bun , este gratis
01 Apr 2020