Fifty Fifty - Hope and Homes for Children România

Alergăm alături de Team Hope!

730 RON Donatii stranse
36.5% Complete
2,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Colegi la birou, prieteni in alergare!

Ne-am alaturat initiativei celor de la #TeamHope din dorinta de a contribui la strângerea sumei de 25.000 de lei pentru Anca și Cristian (intreaga poveste aici).

Astfel, pe 22 martie, vom alerga la Băneasa Forest Run - ediția de primăvară, iar pe voi va invitam sa ne sustineti donand! Banii stransi vor merge pentru amenajarea garsonierei in care cei doi locuiesc: tratarea si zugravirea peretilor locuintei, schimbarea usii de la intrare, reparatia acoperisului, achizitionarea unei masini de spalat si a unui dulap. Doar impreuna putem să o ajutăm pe Anca să depășească boala și lipsurile materiale și să rămână alături de copilul ei, din toamna viitor licean!

Orice suma e binevenita!

MULTUMIM!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Băneasa Forest Run Editia de Primavara ~ 2020

O mamă singură se luptă cu boala și greutățile pentru binele copilului ei Anca își iubește copilul mai mult decât orice, iar singura ei dorință este să îi poată asigura condițiile pent

5 Donatii

06 Mar 2020
05 Mar 2020

Anonymous

100 RON
02 Mar 2020

Anonymous

150 RON
27 Feb 2020
Speranta!
24 Feb 2020