Eliza Angeli Cosman - Hope and Homes for Children România

Salutare tuturor!

350 RON Donatii stranse
35% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ne stim. Stim ca ne stim asa ca voi sari pente introduceri elaborate. 

Numele meu este Eliza si sunt sportiv amator. Stiu ca nu este prima si nu va fi nici ultima data cand apelez la spiritul vostru/nostru civic pentru a construi ceva impreuna in aceasta Romanie atat de incercata de mediul politic si de toate probemele noastre mentale generate de viata post-comunista si reflectate in interactiunea noastra zilnica. 

Zicem foarte greu Multumesc, Imi Cer Scuze, Imi Permiteti sa va Ajut, Te Rog, si asa mai departe. 

Suntem niste catari, dar unii isi folosesc incapatanarea si determinarea pentru a aduce o schimbare in BIne. 

Noi ne stim intre noi. Multi suntem si ascunsi. Suntem Bula. Bula care doreste acerb Schimbare. 

Bula care ar vrea sa fuga dar alege sa mai stea putin. 

Eu ma voi maltrata din nou cu un prim 42 de km pe "plat". Este prima data cand alerg un maraton de oras. Crunt. 

O buna prietena imi impartasea faptul ca este clar ca sportivii de anduranta nu sunt complet sanatosi la cap. Ca au niste probleme personale de rezolvat acolo pe traseu: ei cu ei. Complet valid rationamentul. 

Eu ma voi lupta acum pentru Speranta. Speranta ca alaturi de voi vom aduce o mica schimbare in bine si vom strange niste banuti pentru copiii care au o viata mai incercata decat a noastra. Eu nu am copii inca si nu am vorbit niciodata despre asta insa va transmit aici pentru prima data ca imi doresc doi. 

Unul pe care sa il adopt si unul pe care sa il nasc alaturi de un baiat deosebit. Pe amandoi imi doresc sa ii cresc cu pofta de viata, incredere si curiozitate! 

In acest context, afilierea mea la Team Hope in acest an devine implicita. Cine sunt ei si care este problema pe care doresc sa o rezolve? Acesti oameni deosebiti incearca sa reintegreze copiii institutionalizati in cadrul famiilor, job foarte dificil intr-o societate atat de birocratica si critica precum a noastra. Detaliile si programul lor complet le regasiti aici https://www.hopeandhomes.ro/

Let`'s do this, Romania! Va multumesc anticipat tuturor, va salut si va imbratisez cu drag!

A voastra,

Eliza 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

În 14-15 octombrie 2017, Hope and Homes for Children participă la a zecea ediție a Bucharest Marathon. Anul acesta vom direcționa fondurile strânse de alergătorii noștri către familia Mureșan

3 Donatii

SUCCES !
14 Oct 2017
Ok, let's hope!
13 Oct 2017
Spor! :)
13 Oct 2017