Dorinel Tanase - Hope and Homes for Children România

Alerg alături de Team Hope!

255 RON Donatii stranse
51% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Particip la Băneasa Forest Run alături de #TeamHope și te invit să participi si tu printr-o donație!

O facem pentru Anca - o mamă care luptă să depășească boală și lipsurile materiale și pentru Cristian - un copil care, la cei 14 ani pe care îi are, nu a ratat niciun an școlar fără să fie premiat, merge la olimpiade și, fiind în clasa a VIII-a, privește spre viitor: va deveni avocat!

Anca are nevoie să schimbe ușa de la intrare, să trateze pereții locuinței, să zugrăvească, să plătească pentru reparația acoperișului și să cumpere o mașină de spălat și un dulap. Cei doi vor putea locui acolo și când Cristian va deveni licean și va fi tot mai aproape de îndeplinirea visului său. Pentru că în toamnă începe liceul, din banii strânși, Cristian va putea avea și cele necesare unui elev pentru care educația e o plăcere.

Nu sunt mofturi, nu sunt preferinte, sunt doar nevoi modeste, elementare.

Orice sumă e binevenită!

Mulțumesc,

Dorinel


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Băneasa Forest Run Editia de Primavara ~ 2020

O mamă singură se luptă cu boala și greutățile pentru binele copilului ei Anca își iubește copilul mai mult decât orice, iar singura ei dorință este să îi poată asigura condițiile pent

3 Donatii

Anonymous

75 RON
:)
04 Mar 2020

Anonymous

30 RON
01 Mar 2020

Cisss

150 RON
Bravo, D!
01 Mar 2020