Dorinel Tanase - Hope and Homes for Children România

Susțin #TeamHope

725 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni,  

Anul acesta, anul acesta voi participa la Bucharest HalfMarathon pe 12 Mai. Insa aceasta nu este partea cea mai importanta – ce conteaza cel mai mult este ca pentru prima data voi alerga in echipa Hope and Homes for Children Romania.

Împreună putem oferi copiilor vulnerabili ai României șansa unui destin mai bun alături de familia lor. Vă încurajez și pe voi să îi susțineți, fiecare cand, cum si cat poate.  

Banii pe care îi veți dona vor fi folosiți pentru programele desfășurate de Hope and Homes for Children în sprijinul copiilor care au mare nevoie.  Orice mic gest de bunatate gratuita ne va ajuta pe noi sa cream o societate mai calda, mai deschisa, mai frumoasa de care sa fim mandri si unde a da si primi ajutor la nevoie sa fie normalitate.  

Puteți fi generoși cu cei mai puțini norocoși dintre noi la ………


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

În 11–12 mai, Hope and Homes for Children participă la cea de-a opta ediție a Semimaratonului București. Anul acesta, fondurile strânse de alergătorii Team Hope vor fi direcționate căt

5 Donatii

You rock!
11 May 2019

Dorinel T

150 RON
Dar din dar.
09 May 2019

Cristian N.

150 RON
Succes, Dorinel!
09 May 2019
Felicitari Dori! :)
09 May 2019
Bravo boy!
08 May 2019