Alerg alaturi de Team Hope!

 

Diana Spatariu Hope and Homes for Children România

100% Complete
800 RON
Sumă strânsă
800 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Susțin #TeamHope și cauza familiei Apetrei la Maratonul București. Vreau ca cei trei copii  să aibă o casă și copilăria pe care o merită. 

Împreună oferim copiilor vulnerabili ai României șansa unui destin mai bun alături de familia lor. Vă încurajez și pe voi să îi susțineți.

Banii pe care îi veți dona vor fi folosiți pentru a construi o casă pentru cei trei copii ai lui Iuliu Apetrei. Orice donație e binevenită, puteți fi generoși cu cei mai puțini norocoși dintre noi. Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Un tată singur se luptă să le ofere celor trei copii ai săi o casă Iuliu Apetrei este un tată singur cu trei copii: Aurora (5 ani) și gemenii Dumitru și Marcu (3 ani). Din cauza situației materiale precare și a faptului că nu aveau o locuință a lor, Iuliu și Bogdana, mama copiilor, au plecat în străinătate pentru a-și încerca norocul acolo. După plecarea părinților, copiii au

 

7 Donații

Anonymous

65 RON
12 Oct 2019

Rah

150 RON
everything would be better if more people were like you
27 Sep 2019

WK

150 RON
27 Sep 2019

Marius

50 RON
daca alergi tare tare o sa te ia Mos Craciun in echipa lui
23 Sep 2019

Anonymous

135 RON
“For me, running is both exercise and a metaphor. Running day after day, piling up the races, bit by bit I raise the bar, and by clearing each level I elevate myself. At least that’s why I’ve put in the effort day after day: to raise my own level.”
16 Sep 2019

Anonymous

150 RON
13 Sep 2019

Anonymous

100 RON
09 Sep 2019