Alerg alături de Team Hope!

 

Cosmin Lupu Hope and Homes for Children România

100% Complete
1,138 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

În 12-13 octombrie voi participa la Maratonul București în cursa de 21 km. Însă aceasta nu este partea cea mai importantă – ce conteaza cel mai mult este că pentru prima dată voi alerga în echipa Hope and Homes for Children Romania, pentru a contribui la viitorul familiei Apetrei.

Iuliu Apetrei este un tată singur cu trei copii: Aurora (5 ani) și gemenii Dumitru și Marcu (3 ani). Mama i-a părăsit, iar Marcu a ajuns în grija bunicii materne. Iuliu și cei doi copii rămași în grija lui au locuit o vreme în casa bunicilor paterni. Din nefericire, la finalul anului 2018, casa aceasta a ars în totalitate, iar tatăl și copiii au ajuns să locuiască cu chirie la un consătean. Banii nu îi ajung pentru a construi o casă în care să revină și Marcu.

Iuliu este apreciat în comunitate ca fiind un om muncitor care ajută pe toată lumea. De aceea, în momentul în care, la rândul său, a avut nevoie de ajutor, comunitatea a hotărât să îl sprijine. Situația familiei Apetrei a ajuns și în atenția Hope and Homes for Children, care a inclus familia în programul de prevenire a separării copilului de familie. Specialiștii Fundației au pus la punct un plan de intervenție, cea mai important măsură fiind construcția unei case. Comunitatea a organizat un eveniment de strângere de fonduri la nivel local, iar Hope and Homes for Children, prin participarea alergătorilor Team Hope la Maratonul București, va contribui cu fondurile suplimentare necesare construcției casei.

PUTEM să facem ceva bun pentru acești copii, iar eu cred că cel mai bine facem asta împreună!

Ce, mai exact?

1) Te invit să donezi cât simti și/sau...

2) ...Să dai un share cu acest link, la tine pe Facebook, în așa fel încât să fim cât mai mulți care oferă o mână de ajutor.

Eu am început antrenamentele! Ne vedem pe parcurs și cu alte surprize pregătite!

Cosmin

 

   


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Un tată singur se luptă să le ofere celor trei copii ai săi o casă Iuliu Apetrei este un tată singur cu trei copii: Aurora (5 ani) și gemenii Dumitru și Marcu (3 ani). Din cauza situației materiale precare și a faptului că nu aveau o locuință a lor, Iuliu și Bogdana, mama copiilor, au plecat în străinătate pentru a-și încerca norocul acolo. După plecarea părinților, copiii au

 

9 Donații

Anonymous

200 RON
13 Oct 2019

Anonymous

200 RON
12 Oct 2019

E Matei

200 RON
11 Oct 2019

Anonymous

75 RON
09 Oct 2019
Felicitari! Multumim ca ne inspiri sa facem BINE alaturi de tine :)
09 Oct 2019

Mirela Sabau

30 RON
09 Oct 2019

Anonymous

158 RON
06 Oct 2019
Vant din spate!! :)
30 Sep 2019
11 Sep 2019