Bogdan Vasile - Hope and Homes for Children România

Susțin #TeamHope

1,050 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi Oameni,
Dincolo de toate evenimentele nefericite, politice și nu numai, cu care ne-am cam obișnuit în ultima perioadă în România, mesajul pe care urmează să vi-l transmit este unul plin de speranță și omenie, având menirea de a demonstra că fiecare dintre noi, chiar și printr-o mică contribuție financiară, poate ajuta o familie să rămână unită.

În momentul în care am aflat că pot susține cauza Hope and Homes for Children prin alergare, cel de-al șaselea meu semimaraton la care mă voi înhăma în 14 octombrie a căpătat un nou sens pentru mine. Alături de ceilalți alergători din Team Hope, m-am angajat să fac tot ce ține de mine pentru a-i ajuta pe copiii familiei Boer să rămână alături de tatăl lor, nu să ajungă într-un orfelinat din cauza condițiilor în care trăiesc.   

Puteți ajuta printr-o donație pe această pagină sau printr-o susținere directă a Fundației Hope and Homes for Children pentru a putea continua programele de prevenire a separării copilului de familie.

Puteți citi mai multe detalii despre cauza pe care o susțin accesând linkul:
http://hhc.galantom.ro/event-projects/view?id=1452

Vă invit să fiți darnici, orice donație și sprijin contează!
Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

În 13-14 octombrie 2018, Hope and Homes for Children participă la cea de-a unsprezecea ediție a Maratonului București. Anul acesta, fondurile strânse de alergătorii dinTeam Hope, echipa de alerg

7 Donatii

Anonymous

50 RON
12 Oct 2018
10 Oct 2018

Anonymous

200 RON
10 Oct 2018

Anonymous

100 RON
01 Oct 2018

Anonymous

100 RON
26 Sep 2018
26 Sep 2018

Anonymous

30 RON
26 Sep 2018