Larisa-Maria Petrila - Hope and Homes for Children România

Îmi donez ziua de naștere pentru copiii vicecampioanei mondiale la canotaj care au nevoie de ajutorul nostru ca să rămână lângă mama lor

771 RON Donatii stranse
77.1% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
2 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare,

Eu sunt Larisa, iar anul acesta am ales să îmi donez aniversarea zilei de naștere copiilor vicecampioanei la canotaj pentru că îmi doresc să îi ajut, alături de Hope and Homes for Children, să rămână lângă mama lor și departe de trauma instituționalizării, dar și să aibă un adăpost sigur, cu condiții decente de trai.

Am ales să îmi donez aniversarea zilei de naștere pentru că orice aș fi primit nu ar fi însemnat la fel de mult cu bucuria acestei familii de a rămâne împreună, așa că vă încurajez să înlocuiți cadourile fizice pe care ați fi vrut să mi le oferiți cu o donație pentru cei mici.

Vă mulțumesc din inimă!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Copiii vicecampioanei mondiale la canotaj au nevoie de ajutorul nostru ca să rămână lângă mama lor

Sunt oameni care au nevoie de puțin ca să fie fericiți, dar care singuri nu se pot descurca atunci când le e mai greu! Puterea comunității, a oamenilor uniți de dorința de a-i ajuta pe cei vulnerabili, e mult mai mare decât ne putem da seama și doar împreună putem construi lumea aceea mai bună pe care ne-o dorim și în care suntem bine cu toții.

De aceea, ne bazăm încă o dată pe sprijinul vostru, al comunității oamenilor de bine, pentru ca împreună să o putem ajuta pe Florentina, vicecampioană mondială la canotaj, să treacă peste impasul medical și financiar prin care trece împreună cu cei 3 micuți ai ei, dar și să aibă o căsuță în care să poată trăi decent și liniștit, împreună. 

Dăruiește ziua ta ~ 2022

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

7 Donatii

Irina

100 RON
La multi ani, dear!
24 Jan 2022

Anonymous

250 RON
19 Jan 2022

Anonymous

75 RON
12 Jan 2022
🌹🌹🌹
10 Jan 2022
La mulți ani fericiți, Larisa 😊😘🍾!
10 Jan 2022
La multi ani, Larisa! 🙂
10 Jan 2022

Anonymous

50 RON
07 Jan 2022