Antonia Liță - Hope and Homes for Children România

Alergăm alături de Team Hope!

600 RON Donatii stranse
85.714285714286% Complete
700 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Până anul acesta am stat pe margine și i-am urmărit pe alții. Anul acesta am decis că e timpul să contribuim cu mai mult decât o donație, așa că ne-am gândit să devenim fundraiseri și, pe lângă donația noastră, să încercăm să strângem mai mult pentru cei nevoiași. Susținem TEAM HOPE la Bucharest Forest Run și alergăm pentru o schimbare!   

Pe vânt, ploaie, arșiță sau vreme bună, noi ne-am propus să nu ne dăm bătuți și să ajungem la linia de finish pentru Anca și fiul ei, Cristian. La cei 14 ani ai săi, Cristian, în ciuda lipsurilor materiale și a greutăților întâmpinate, nu a ratat niciun an școlar fără să fie premiat, merge la olimpiade și, fiind în clasa a VII-a, privește spre viitor: vrea să devină avocat! Este de datoria noastră, a celor din jur, să îl sprijisprijinimnim, să fim alături de el și să îi demonstrăm că unde sunt mulți, puterea crește. Suntem doi oameni care fac pași mici către schimbare – o schimbare bună pe care o dorim pentru Anca și Cristian.  

Ajută-ne să contribuim și noi la cei 25.000 de lei de care Anca are nevoie ca să își renoveze mica locuință și să poată trăi în condiții decente. Orice donație este binevenită. Puteți fi generoși cu cei mai puțin norocoși dintre noi.  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Băneasa Forest Run Editia de Primavara ~ 2020

O mamă singură se luptă cu boala și greutățile pentru binele copilului ei Anca își iubește copilul mai mult decât orice, iar singura ei dorință este să îi poată asigura condițiile pent

8 Donatii

Anonymous

25 RON
11 Mar 2020
24 Feb 2020

Anonymous

50 RON
20 Feb 2020

Anonymous

75 RON
19 Feb 2020
15 Feb 2020

Stefan Cosmin

56 RON
14 Feb 2020

Anonymous

150 RON
14 Feb 2020

Anonymous

25 RON
Mult succes !!
14 Feb 2020