Andrei Tecău - Hope and Homes for Children România

Alerg la Maratonul București pentru a ajuta 8 copii să rămână alături de familie

250 RON Donatii stranse
50% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Maratonul București tocmai a căpătat un nou sens pentru mine când am aflat că pot susține cauza Hope and Homes for Children prin alergare. Astfel contribui și eu, alături de ceilalți alergători din Team Hope, pentru a-i ajuta pe copiii familiei Mureșanu să rămână alături de părinți, nu să ajungă într-un orfelinat din cauza condițiilor în care trăiesc.   

Voi alerga 21 km în 15 octombrie cu gândul la ajutor pe care îl acord acestei familiei și vă invit să mă susțineți. Împreună oferim copiilor vulnerabili ai României șansa unui destin mai bun alături de familia lor!  

Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

În 14-15 octombrie 2017, Hope and Homes for Children participă la a zecea ediție a Bucharest Marathon. Anul acesta vom direcționa fondurile strânse de alergătorii noștri către familia Mureșan

4 Donatii

Elena

50 RON
13 Oct 2017

Anonymous

50 RON
Namaste
02 Oct 2017

Irina

50 RON
Bravo!
01 Oct 2017
Bravo, Andrei si mult succes!
30 Sep 2017