Anca Maria Davidescu - Hope and Homes for Children România

Sustin Team Hope!

616 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni,

 

Pe data de 4 noiembrie 2018 voi alerga la cursa Băneasa Forest Run. De mai bine de 10 ani, alergatul este parte din viața mea, iubesc sportul și mai ales alergarea. Însă acest lucru nu este cel mai important pasaj al mesajului meu – ceea ce contează cel mai mult este că, pentru prima dată voi alerga în echipa Hope and Homes for Children Romania.

De data aceasta,motivația alergării mele privește familia Bogza.

Familia Bogza este formată din cei doi părinți și șase copii cu vârste cuprinse între un an și 9 ani. Ei locuiesc într-o colibă de chirpici, care stă se dărâme. Înconjuraţi de câini maidanezi și locuind în condiții nepotrivite, copiii sunt expuşi unui mediu insalubru şi periculos, dar totuşi merg în fiecare zi la şcoală şi la gradiniţă și au rezultate bune la învățătură.

Mama suferă de epilepsie și, din cauza lipsei banilor, nu mai urmează tratament. Se străduieşte să se ocupe de creşterea şi îngrijirea copiilor.

Tatăl copiilor lucrează ocazional în sat pentru a mai câștiga niște bani. Singurul venit constant al familiei e ajutorul social şi alocaţia copiilor, dar nu e suficient. Din cauza situației financiare, părinții nu le pot asigura copiilor cele necesare pentru frecventarea în condiții normale a școlii și grădiniței.

Prejudecăţile oamenilor şi greutăţile financiare şi-au pus amprenta asupra familiei. Împreună vom incerca să ajutam familia Bogza și pentru asta am nevoie de susținerea voastră!

Orice sumă contează – cu cât suntem mai mulți, cu atât vom putea face o schimbare în bine în viața unor oameni mai putin norocoși decât noi.

Dacă aveți nevoie de mai multe detalii sau vreti să participați și voi în echipa Team Hope– aștept un mesaj privat.

Vă mulțumesc, tuturor anticipat!

  

E simplu: EU alerg, iar VOI donați.

#goteamHopeandHomesforChildrenRomania #let’shelp

#HopeandHomesforchildrenRomania

#goteam

#bepartoftheteam

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Băneasa Forest Run ~ 2018

În 4 noiembrie 2018, alergătorii participanți la competiția Băneasa Forest Run vor susține Hope and Homes for Children. Fondurile adunate prin direcționarea unei părți din taxa de înscriere

7 Donatii

Zina

50 RON
30 Oct 2018

Anonymous

100 RON
24 Oct 2018

Anonymous

211 RON
02 Oct 2018
Go Go Anca, ești minunata ca alergi pentru cauza asta :)
25 Sep 2018

Manu

55 RON
20 Aug 2018

Anonymous

30 RON
Sa fie bine!
03 Aug 2018

Anonymous

150 RON
Forta sa fie cu tine! :)
01 Aug 2018