Alerg alături de Team Hope!

 

Anatolie Paladi Hope and Homes for Children România

81% Complete
810 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Sunt alături de TeamHope pentru al treilea an consecutiv pentru a susține cauzele nobile: închiderea orfelinatelor, susținerea familiilor nevoiașe și prevenirea separării copiilor de familie.

Voi alerga pentru prima dată un maraton (42 km) la Raiffesen Bank Bucharest Marathon, pentru a contribui la îmbunătățirea vieții unei familii: un tată singur cu trei copii, cărora le-a ars casa și nu mai au propriul adăpost.

Cum va puteți implica și voi? Donând în această campanie, sau alergând la Raiffesen Marathon alături de TeamHope. Mâinile care ajută, sunt mai sfinte decât gurile care se roagă.

Intreaga poveste a familiei Apetrei, poate fi citita mai jos:

Iuliu Apetrei este un tată singur cu trei copii: Aurora (5 ani) și gemenii Dumitru și Marcu (3 ani). Din cauza situației materiale precare și a faptului că nu aveau o locuință a lor, Iuliu și Bogdana, mama copiilor, au plecat în străinătate pentru a-și încerca norocul acolo. După plecarea părinților, copiii au rămas în grija bunicilor paterni. Nu a durat mult și Iuliu și Bogdana au revenit în țară, alături de copii, dar mama a decis să se stabilească în altă localitate și să ia copiii cu ea. Copleșită de îndatoririle de mama singură, a încercat să lase copiii în grija statului. Nu a reușit să facă asta, așa că i-a lăsat pe Aurora și Dumitru la tatăl lor. Din păcate nici Marcu nu a rămas mult timp alături de Bogdana – mama a plecat de acasă din nou și l-a lăsat în grija bunicii materne. Iuliu și cei doi copii rămași în grija lui au locuit o vreme în casa bunicilor paterni. Din nefericire, la finalul anului 2018, casa aceasta a ars în totalitate, iar tatăl și copiii au ajuns să locuiască cu chirie la un consătean. Iuliu nu are un loc de muncă stabil, însă prestează diverse munci cu ziua în comunitate pentru a-și crește resursele financiare și primește ajutor social și alocațiile copiilor. Dar banii nu îi ajungeau pentru a construi o casă în care să revină și Marcu. Iuliu este apreciat în comunitate ca fiind un om muncitor care ajută pe toată lumea. De aceea, în momentul în care, la rândul său, a avut nevoie de ajutor, comunitatea a hotărât să îl sprijine. Datorită unor membri ai comunității, situația familiei Apetrei a ajuns și în atenția Hope and Homes for Children, care a inclus familia în programul de prevenire a separării copilului de familie. Specialiștii Fundației au pus la punct un plan de intervenție, cea mai important măsură fiind construcția unei case. Comunitatea a organizat un eveniment de strângere de fonduri la nivel local, iar Hope and Homes for Children, prin participarea alergătorilor Team Hope la Maratonul București, va contribui cu fondurile suplimentare necesare construcției casei.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Un tată singur se luptă să le ofere celor trei copii ai săi o casă Iuliu Apetrei este un tată singur cu trei copii: Aurora (5 ani) și gemenii Dumitru și Marcu (3 ani). Din cauza situației materiale precare și a faptului că nu aveau o locuință a lor, Iuliu și Bogdana, mama copiilor, au plecat în străinătate pentru a-și încerca norocul acolo. După plecarea părinților, copiii au

 

9 Donații

Carmen

50 RON
25 Oct 2019
Bravo!
13 Oct 2019

C.D.

150 RON
10 Oct 2019
05 Sep 2019

Liuba Paladi

150 RON
A face un bine nu înseamnă să aștepți laude sau aplauze. Vreau să îndemn pe toți care pot și doresc să doneze câtuși de puțin din suflet și inimă pentru cei care au mare nevoie de susținerea noastră.
02 Sep 2019

RT

100 RON
Bafta !
02 Sep 2019
01 Sep 2019

Anonymous

30 RON
Bafta multa, Anatolie!
30 Aug 2019
30 Aug 2019