Anatolie Paladi - Hope and Homes for Children România

Susține Team Hope la Maratonul București 2018!

1,410 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cei 4 copii ai familiei Boer, au rămas alături de tatăl lor, în casa lăsată moştenire de bunicul patern. Uneori, mama îi mai sună şi le promite că le va trimite bani şi lucruri, dar până acum nu s-a întâmplat şi nu işi mai fac speranţe. Casa este în ruină și copiii nu dețin certificate de naștere.

Ca să își poată întreține familia, tatăl muncește în sat, ajutându-și vecinii la treburi gospodăreşti. În schimb primește bani sau mâncare. Copiii sunt trişti, au invăţat să trăiască fără mama lor, în conditii de nedescris. Jur imprejurul lor totul e dărâmat, stricat, şubred. Fetele povestesc că atunci cand le este tare foame iar tatăl nu este acasă, scot cum pot cartofi din gradina , îi spală
şi îi prăjesc pe sobă: foamea îi face ”tare buni".

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul trecut am participat alături de Team Hope pentru a susține o cauza similară, cu ajutor colegilor de la Adswizz. Anul acesta am hotărât să fac la fel - să reprezint AdsWizz alături de TeamHope la maratonul din 13-14 octombrie - Raiffesen Bank Bucharest Maraton şi totodată să îmi dăruiesc ziua de naștere (28 septembrie) unei cauze nobile.


Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata sau te poți alătura TeamHope (mai multe detalii aici: Implică-te)

Mai multe detalii despre proiect puteți găsi AICI.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

În 13-14 octombrie 2018, Hope and Homes for Children participă la cea de-a unsprezecea ediție a Maratonului București. Anul acesta, fondurile strânse de alergătorii dinTeam Hope, echipa de alerg

9 Donatii

26 Sep 2018

Anonymous

150 RON
19 Sep 2018

Anonymous

100 RON
19 Sep 2018
18 Sep 2018

Anonymous

30 RON
17 Sep 2018
17 Sep 2018
17 Sep 2018
17 Sep 2018
Good luck!
17 Sep 2018