Ana Profir - Hope and Homes for Children România

Susține Team Hope la Baneasa Forest Run!

1,250 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Oameni buni,

 

Pe data de 4 noiembrie 2018 voi alerga la cursa Băneasa Forest Run pentru echipa Hope and Homes for Children Romania care incearca sa sprijine familia Bogza.

Familia Bogza este formată din cei doi părinți și șase copii cu vârste cuprinse între un an și 9 ani. Ei locuiesc într-o colibă de chirpici, care stă se dărâme. Înconjuraţi de câini maidanezi și locuind în condiții nepotrivite, copiii sunt expuşi unui mediu insalubru şi periculos, dar totuşi merg în fiecare zi la şcoală şi la gradiniţă și au rezultate bune la învățătură.

Mama suferă de epilepsie și, din cauza lipsei banilor, nu mai urmează tratament. Se străduieşte să se ocupe de creşterea şi îngrijirea copiilor.

Tatăl copiilor lucrează ocazional în sat pentru a mai câștiga niște bani. Singurul venit constant al familiei e ajutorul social şi alocaţia copiilor, dar nu e suficient. Din cauza situației financiare, părinții nu le pot asigura copiilor cele necesare pentru frecventarea în condiții normale a școlii și grădiniței.

Împreună vom incerca să ajutam familia Bogza și pentru asta am nevoie de susținerea voastră, orice sumă contează – cu cât suntem mai mulți, cu atât vom putea face o schimbare în bine în viața unor oameni mai putin norocoși decât noi.

 

Va multumesc anticipat.

Sa fie bine!

Ana


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Băneasa Forest Run ~ 2018

În 4 noiembrie 2018, alergătorii participanți la competiția Băneasa Forest Run vor susține Hope and Homes for Children. Fondurile adunate prin direcționarea unei părți din taxa de înscriere

8 Donatii

06 Oct 2018

Alina

250 RON
Run Forest Run!!! Ana mea draga, in ce proiect minunat investesti ❤ ❤
23 Sep 2018
19 Sep 2018

A

100 RON
17 Sep 2018
17 Sep 2018
14 Aug 2018

naitutreaba

75 RON
09 Aug 2018

Anonymous

75 RON
sa fie bine!
06 Aug 2018