Ana Maria Iana - Hope and Homes for Children România

Susțin #TeamHope

30 RON Donatii stranse
6% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg la Băneasa Forest Run pentru Mircea, un tânăr care își iubește familia cu devotament și care a înțeles, mai devreme decât mulți dintre noi, importanța muncii și a educației.

Dintr-o familie cu venituri modeste, Mircea și-a dorit mai mult decât orice să poată să își continue educația, iar părinții săi au înțeles că mai important decât a-l avea în gospodărie e să îl lase să își continue studiile. Greutățile au devenit însă greu de îndurat când, în urma unui incendiu, familia Popan (pe lângă părinți, Mircea are și o soră mai mică) a rămas, în decembrie 2018 ,fără casă.

Cei patru au reușit să treacă de iarna trecută cu ajutorul comunității și al autorităților locale, iar în primăvară, sprijiniți de oameni inimoși, au început construcția unei noi locuințe. Mircea și-a ajutat tatăl cu tot ce a putut, fără să neglijeze școala, iar acesta din urmă a reușit să toarne fundația, să ridice pereții și să procure lemnul pentru acoperișul noii case. Munca la casă l-a făcut însă să abandoneze lucrul cu ziua în sat și, astfel, au scăzut și veniturile familiei. Dorința lui este să finalizeze măcar o cameră și bucătăria înainte de venirea iernii, iar noi putem să îl ajutăm.

Alerg la Băneasa Forest Run în Team Hope pentru a contribui la strângerea sumei de 27.000 de lei pentru finalizarea acoperișului, tencuirea interioarelor și a tavanului, finalizarea lucrărilor de tâmplărie și a finisajelor interioare în noua casă a familiei Popan. Nu il cunosc pe Mircea si, probabil, că tu nu mă cunoști pe mine, dar nu e nevoie să ne cunoaștem ca să facem ceva cu sens.

Te rog să donezi și tu atât cât poți.

Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Băneasa Forest Run Editia de Toamnă ~ 2019

Speranță și o casă pentru Mircea și familia lui Familia Popan este o familie modestă, dar respectată în comunitatea în care locuiește. Au doi copii, în vârstă de 7, respectiv 17 ani, cum

1 Donatii

Anonymous

30 RON
03 Nov 2019