Alin Paraschiv - Hope and Homes for Children România

Alerg alaturi de Team Hope!

662 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

In Octombrie voi alerga 42 KM pentru a oferi șansa la o viață mai bună familiei Apetrei.

Iuliu Apetrei este un tată singur cu trei copii: Aurora (5 ani) și gemenii Dumitru și Marcu (3 ani). Mama i-a părăsit, iar Marcu a ajuns în grija bunicii materne. Iuliu și cei doi copii rămași în grija lui au locuit o vreme în casa bunicilor paterni. Din nefericire, la finalul anului 2018, casa aceasta a ars în totalitate, iar tatăl și copiii au ajuns să locuiască cu chirie la un consătean. Banii nu îi ajung pentru a construi o casă în care să revină și Marcu.

Iuliu este apreciat în comunitate ca fiind un om muncitor care ajută pe toată lumea. De aceea, în momentul în care, la rândul său, a avut nevoie de ajutor, comunitatea a hotărât să îl sprijine. Situația familiei Apetrei a ajuns și în atenția Hope and Homes for Children, care a inclus familia în programul de prevenire a separării copilului de familie. Specialiștii Fundației au pus la punct un plan de intervenție, cea mai important măsură fiind construcția unei case. Comunitatea a organizat un eveniment de strângere de fonduri la nivel local, iar Hope and Homes for Children, prin participarea alergătorilor Team Hope la Maratonul București, va contribui cu fondurile suplimentare necesare construcției casei. 

Te invit să contribui și tu la acest efort și să ajuți cu o donație pentru a oferi o viață mai bună acestor copii!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Un tată singur se luptă să le ofere celor trei copii ai săi o casă Iuliu Apetrei este un tată singur cu trei copii: Aurora (5 ani) și gemenii Dumitru și Marcu (3 ani). Din cauza situației mat

7 Donatii

Alin, mi se pare minunat ce faci. Dea Domnul sa inmulteasca stradania ta si sa ii ajute pe acesti oameni.
23 Sep 2019
Cu mult drag pentru o cauză nobilă
26 Aug 2019

Anonymous

100 RON
23 Aug 2019
Succes, Alin! Ne vedem la maraton! Primul, pentru mine ;)
23 Aug 2019

Andra Iacob

30 RON
#gg Alin!
23 Aug 2019

Georgiana Paraschiv

50 RON
23 Aug 2019