Alina Ceușan și Carmen Grebenișan - Hope and Homes for Children România

Dăruiți din inimă pentru familia Horia!

100 RON Donatii stranse
10% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Prin ceea ce facem considerăm că avem o poziție privilegiată, avem o voce pe care vrem să o punem în sprijinul cauzelor bune, vrem să fim schimbarea pe care dorim să o vedem în alții. Să arătăm că doar împreună putem face lumea mai bună!

Ne bucurăm să fim și în acest an alături de fundația Hope and Homes for Children și echipa sa de alergători Team Hope și vă invităm să susțineți alături de noi demersul caritabil în sprijinul familiei Horia!

Pentru membrii acestei familii fiecare zi este o provocare. Dorim să îi ajutăm pe cei 9 frați (în curând 10) să ramână alături de părinții lor, să aibă parte de copilăria pe care o merită în ciuda greutăților cu care se confruntă părinții lor. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

În 12-13 mai 2018, Hope and Homes for Children participă la a șaptea ediție a Semimaratonului București. Fondurile strânse de alergătorii Team Hope, alergători individuali sau angajați ai com

1 Donatii

13 May 2018