Alina . - Hope and Homes for Children România

Participarea la maraton face fericită o familie

510 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Oamenii care schimbă oameni, așa este și echipa Hope and Homes for Children care schimbă vieți din 1998. De data asta, Team Hope va schimba destinele a 10 suflete, o singură familie, familia Mureșanu. Cu bucurie am acceptat provocarea de a alerga pentru ei și de a-i ajuta. 

Sunt Alina și știm cu toții că alergatul are o serie de beneficii: reducerea stresului, creșterea capacității de memorare și concentrare sau reglarea sistemului imunitar. Un beneficiu care nu apare în niciun studiu este că participarea la maraton poate face fericită familia Mureșanu. Fericirea pentru ei e simplă și înseamnă, în mare, construirea unui spațiu decent unde aceștia pot locui.

Mă ajutați să strângem împreună cel puțin 500 de lei pentru cei “10 Mureșeni”? 

Alina


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

În 14-15 octombrie 2017, Hope and Homes for Children participă la a zecea ediție a Bucharest Marathon. Anul acesta vom direcționa fondurile strânse de alergătorii noștri către familia Mureșan

6 Donatii

Pentru nevoi adevărate (prietenie)

150 RON
Doamne ajuta!
03 Oct 2017
Cu drag si bucurie!
29 Sep 2017

Cristina Penciu

50 RON
Donatie via Alina, in beneficiul Hope and Homescfor Children Romania.
29 Sep 2017

Oana

150 RON
Cu drag! Doamne ajuta!
29 Sep 2017
Donatie ALINA in beneficiul HOPE AND HOMES FOR CHILDREN ROMANIA
29 Sep 2017