Alex Călin - Hope and Homes for Children România

Au nevoie de ajutor cei mai vulnerabili dintre ai noștri!

585 RON Donatii stranse
58.5% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii

 

Am acceptat provocarea de a participa la Jocurile Sportive de Sufragerie ale #TeamHope și te invit și pe tine să mi te alături, pentru că putem face bine și de acasă!

Situația creată de COVID-19 ne afectează pe toți, dar mai ales pe cei care și înainte de această criză trăiau o viață cu mari neajunsuri.

Așa că, mă înscriu cu mare încredere la aceste Jocuri Sportive... de Sufragerie, cu o probă îndrăzneață și ”de sezon”: curățenie viteză, cu obstacole. :)

Eu prestez și documentez evoluția, pe tine te invit să donezi, iar împreună vom întinde o mână de ajutor pentru 10 familii nevoiașe, afectate de criza produsă de coronavirus. Ler vom ajuta să rămână cu un acoperiș deasupra capului, în siguranța unei case. 

Fii alături de mine și... de ei!

Alex


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

Susținem familiile nevoiașe afectate de Covid

Susținem 10 familii să-și plătească utilitățile și chiria

Suntem convinși că împreună putem trece mai ușor peste această perioadă, având grijă de noi și de cei mai puțin norocoși. Familiile și copiii vulnerabili sunt cei mai afectați de criza prin care trecem.

Provocarea sportivă de acasă ~ 2020

Jocurile sportive de sufragerie Ești pasionat de sport sau ți-ai dorit mereu să începi "de luni" și pandemia COVID-19 ți-a dat planurile peste cap? Vrei să faci mișcare, dar ai nevoie de o mot

7 Donatii

15 May 2020
Multumim pentru cat de implicat esti in crearea unei societati (speram, in timp) mai responsabile! Felicitari si HHC!
12 Apr 2020
07 Apr 2020

Alexandra Văcaru

50 RON
05 Apr 2020
05 Apr 2020

Claudia S.

155 RON
05 Apr 2020

Bianca-Maria Nițu

30 RON
05 Apr 2020