Robert Dobre - Hope and Homes for Children România

O donație pentru Cosmin, un cadou pentru ziua mea de naștere

455 RON Donatii stranse
22.75% Complete
2,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Niciodată nu e prea târziu să aduci un zâmbet pe chipul unui copil! Nu ți se pare că ești mai fericit atunci când dăruiești decât atunci când îți iei ultimul model de smartphone? Uneori dai vina pe alții pentru obiectivele neatinse, dar cum e atunci când nu ai posibilitatea să alegi? Copiii sunt viitorul! Ei vor duce mai departe bucuria vieții, dar au nevoie de ajutorul nostru ca să descopere noi tărâmuri pe care urmează să le explorăm.

Tocmai de aceea, anul acesta am ales să îmi donez ziua de naștere către Hope and Homes for Children pentru că, din păcate, nu toți copiii au parte de ceea ce nouă, celorlalți, ni se pare normal. Cosmin este unul dintre aceștia, căci tatăl lui a murit în urmă cu 2 ani din cauza cancerului, mama lui a suferit și ea de aceeași boală, iar condițiile în care trăiesc acum nu sunt deloc prielnice pentru a trăi, cu atât mai puțin pentru a face performanță de vreun fel. Însă, în ciuda tuturor dificultăților întâlnite, este elev al unuia dintre cele mai bune licee din București, Colegiul Național Sfântul Sava, la care a intrat după ce a terminat clasa a VIII-a cu zece pe linie. Mai multe despre povestea emoționantă a acestui copil puteți afla din video-ul de aici - https://www.youtube.com/watch?v=tGtoWVUV45c&feature=youtu.be.

Alătură-te mie s-aducem în viața lui Cosmin bucurie! Eu sunt Robert, un simplu om, dar tu?


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

Un adăpost sigur și condiții decente pentru Cosmin - un adolescent de nota 10!

Cosmin este un adolescent minunat, rămas de mic fără tată, cu o mamă dedicată care, din păcate a fost foarte bolnavă și se chinuie tare în viața de zi cu zi. Locuiesc amândoi într-o garsoniera de 12 mp lipsită de condiții. Însă acest lucru nu l-a oprit pe Cosmin să învețe și să aibă rezultate excelente! Cosmin e de nota 10, și ca om, și ca elev. A intrat la unul dintre cele mai bune licee din București anul acesta și depune eforturi zilnice fără se gândească la ce nu are.

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

7 Donatii

25 RON
07 Feb 2021
🙏
06 Feb 2021
LA MULTI ANI!!
06 Feb 2021
🥰🥰🥰
06 Feb 2021
Numai bine !
06 Feb 2021
Cu drag 😌
06 Feb 2021
😊
04 Feb 2021