Mihaela-Alina Dinu - Hope and Homes for Children România

De ziua mea, vreau să ajutăm un copil!

1,550 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta, am decis să îmi donez ziua de naștere pentru a ajuta un copil să își găsească motivația de a merge mai departe și de a ajunge un adult pe picioarele lui.

Cosmin este parte din programul Hope and Homes for Children și ei strâng fonduri pentru a-i asigura un adăpost care să îi ofere condiții mai bune de trai. El locuiește cu mama lui într-un apartament de 12 mp, în sărăcie, fără a avea acces la multe din lucrurile pe care noi le luăm de-a gata, însă asta nu l-a oprit să învețe de nota 10 și să intre la unul dintre cele mai bune licee din București.

Puteți găsi întreaga poveste a lui Cosmin aici: https://pressone.ro/patru-povesti-despre-scoala-si-lipsuri-i-ventilatorul-de-la-etajul-4

Vă rog ca anul acesta să redirecționați cadourile mele către Cosmin, sub formă de donație pentru Hope and Homes for Children!

Mulțumesc în avans! :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

Un adăpost sigur și condiții decente pentru Cosmin - un adolescent de nota 10!

Cosmin este un adolescent minunat, rămas de mic fără tată, cu o mamă dedicată care, din păcate a fost foarte bolnavă și se chinuie tare în viața de zi cu zi. Locuiesc amândoi într-o garsoniera de 12 mp lipsită de condiții. Însă acest lucru nu l-a oprit pe Cosmin să învețe și să aibă rezultate excelente! Cosmin e de nota 10, și ca om, și ca elev. A intrat la unul dintre cele mai bune licee din București anul acesta și depune eforturi zilnice fără se gândească la ce nu are.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

7 Donatii

La multi ani, Miha, om bun! :L
04 Oct 2020
La mulți ani! De apreciat gestul
04 Oct 2020
04 Oct 2020

Lidia&Ioana

300 RON
La multi ani Miha! Felicitari pentru initiativa si iti dorim sa fii sanatoasa si voioasa cum te stim, iar Cosmin sa reuseasca sa isi indeplineasca tot ce isi propune!
03 Oct 2020

Anonymous

150 RON
02 Oct 2020

Toli

300 RON
La mulți ani draga mea! Felicitări pentru gestul nobil!
26 Sep 2020
26 Sep 2020