Marius Boț - Hope and Homes for Children România

Alerg în Team Hope pentru a-l ajuta pe Cosmin!

335 RON Donatii stranse
67% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg, îmi place să alerg, iar dacă tot alerg, am decis să o fac cu un scop, să ajut, așa că m-am alăturat celor de la Hope and Homes for Children!

Anul acesta, echipa Team Hope aleargă cu scopul de a strânge donații pentru a-l sprijini pe Cosmin. Povestea lui aici: https://pressone.ro/patru-povesti-despre-scoala-si-lipsuri-i-ventilatorul-de-la-etajul-4

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

Un adăpost sigur și condiții decente pentru Cosmin - un adolescent de nota 10!

Cosmin este un adolescent minunat, rămas de mic fără tată, cu o mamă dedicată care, din păcate a fost foarte bolnavă și se chinuie tare în viața de zi cu zi. Locuiesc amândoi într-o garsoniera de 12 mp lipsită de condiții. Însă acest lucru nu l-a oprit pe Cosmin să învețe și să aibă rezultate excelente! Cosmin e de nota 10, și ca om, și ca elev. A intrat la unul dintre cele mai bune licee din București anul acesta și depune eforturi zilnice fără se gândească la ce nu are.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

5 Donatii

Anonymous

30 RON
21 Oct 2020

Anonymous

150 RON
20 Oct 2020

Anonymous

75 RON
16 Oct 2020

Roxana Daiana Țiplea

30 RON
11 Oct 2020

Breban

50 RON
Doamne ajuta!
11 Oct 2020