Ion Tinca - Hope and Homes for Children România

Ziua mea de naștere, mâna de ajutor întinsă către Cosmin - un adolescent de nota 10!

575 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Bună,

Sunt Ion sau, cum îmi spun apropiații, Miky, și am decis ca anul acesta să-mi donez ziua de naștere către un băiat pe nume Cosmin, un băiat de nota 10 atât la școală, cât și în viața de zi cu zi.

Soarta n-a fost prea darnică cu el, tatăl lui a murit, iar mama, bolnavă de cancer și vindecată, este în recuperare. Așa că dacă vreți să-mi oferiți un cadou, nu-mi cumpărați nimic, banii respectivi puneți în contul creat special pentru Cosmin și vă asigur că eu mă voi simți de zeci de ori mai fericit, iar, pe lângă mine, vă veți simți și voi mai buni că ați putut ajuta un copil care chiar are nevoie.

VĂ MULȚUMESC!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

Un adăpost sigur și condiții decente pentru Cosmin - un adolescent de nota 10!

Cosmin este un adolescent minunat, rămas de mic fără tată, cu o mamă dedicată care, din păcate a fost foarte bolnavă și se chinuie tare în viața de zi cu zi. Locuiesc amândoi într-o garsoniera de 12 mp lipsită de condiții. Însă acest lucru nu l-a oprit pe Cosmin să învețe și să aibă rezultate excelente! Cosmin e de nota 10, și ca om, și ca elev. A intrat la unul dintre cele mai bune licee din București anul acesta și depune eforturi zilnice fără se gândească la ce nu are.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

7 Donatii

14 Dec 2020
14 Dec 2020
13 Dec 2020
13 Dec 2020

Cristina & Vlad

100 RON
12 Dec 2020
11 Dec 2020
11 Dec 2020