Iolanda-Alexandra Baciu - Hope and Homes for Children România

Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie

850 RON Donatii stranse
85% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutaree! Alerg de câțiva ani și îmi place la nebunie! Am descoperit că pot face ceea ce îmi doresc și ceea ce îmi place, iar, în același timp, aș vrea cu ajutorul vostru, să readuc zâmbetul pe buze copiilor! Alerg și susțin Hope and Homes for Children pentru a ajuta copiii să rămână în familia lor și nu într-un centru de plasament.  Pentru ca acest lucru să se întâmple, în primul rând, este nevoie de un adăpost sigur și de toate cele necesare pentru a avea condiții bune de locuit. Ajutați-mă să îi ajut - eu alerg pentru ei iar voi puteți dona orice sumă, poate valoarea cafelei de dimineață, pentru noi e puțin, dar pentru ei e mai mult decât suficient. Împreună putem schimba viața acestor copii. Putem renunța la puținul nostru pentru a asigura esențialul lor. Eu sper la o lume mai buna, pentru că mă reîncarc cu fiecare bine făcut. Mi-ar plăcea ca și acești oameni să găsească motivația de a lupta pentru o viață mai frumoasă. Hai să le oferim o speranță! Vă mulțumesc în avans! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Provocarea sportivă de lângă casă

Când alergi, o faci pentru tine. Alergi ritmic, cu gândurile tale, departe de zgomot, de griji. Inima face singurul zgomot care îți este familiar, este intim, personal, vine din tine. Când alergi

5 Donatii

Anonymous

150 RON
15 Aug 2020

Silviu Cristian

150 RON
13 Aug 2020

Anonymous

150 RON
Positivity
23 Jul 2020

Anonymous

300 RON
22 Jul 2020
Proud! <3
22 Jul 2020