DJ Undoo - Hope and Homes for Children România

Hai cu mine în #TURdeBINE!

50 RON Donatii stranse
1% Complete
5,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Prietenii de la Hope and Homes for Children încearcă să ferească copiii români de preocuparea supraviețuirii și și-au propus să ajute comunitățile cele mai sărace tocmai pentru a oferi generației ce vine șansa să trăiască o viață decentă. Astfel, împreună cu Kaufland România, încep de anul acesta construcția unui centru comunitar cu servicii sociale integrate într-una dintre cele mai sărace comunități din România, în Codlea, Brașov.

Eu alerg în #TURdeBINE, tu poți dona prin Galantom pentru a susține această cauză!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

Liga Eroilor Team Hope în #TURdeBINE

Liga Eroilor Team Hope, în frunte cu căpitanii de echipe Omid Ghannadi, Alexandra Ungureanu, Adrian Nartea, George Bonea și Dj. Undoo vor îndeplini un obiectiv de minim 5.000 de km. în #TURdeBINE. Susține-le efortul și ajută-ne să strângem banii necesari pentru utilarea primului Centru de Bine Hope and Homes for Children!

Tur de Bine runned by Hope and Homes for Children și Kaufland România

De ce un #TURdeBine? Pentru că peste 22.8% dintre români nu au acces la o baie, peste 1.16 mil. nu au acces la o mașină de spălat, peste 52.000 de familii nu au electricitate și, din păcate, ac

1 Donatii

20 Apr 2021