Cristina Kim - Hope and Homes for Children România

Alerg în Team Hope pentru a-l ajuta pe Cosmin!

545 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii

 

Sunt Kim și alerg pentru Hope and Homes for Children pentru că toți merităm bine. Mă ghidez după vorbele lui Willow Smith cum că ”fantezie” și ”realitate” înseamnă același lucru. Pentru a sparge bariera și a umbla între lumile realității pe care o cunoaștem și lumea gândirii și imaginației, singurul lucare de care avem nevoie vreodată este capacitatea de a vedea dincolo de limitările pe care ni le-am pus. Să ne mișcam cu curaj dincolo de punctul nostru mort. Nu există ”cum”. Doar o faci și nu te întorci niciodată înapoi.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

Un adăpost sigur și condiții decente pentru Cosmin - un adolescent de nota 10!

Cosmin este un adolescent minunat, rămas de mic fără tată, cu o mamă dedicată care, din păcate, a fost foarte bolnavă și se chinuie tare în viața de zi cu zi.

Locuiesc amândoi într-o garsoniera de 12 mp lipsită de condiții. Însă acest lucru nu l-a oprit pe Cosmin să învețe și să aibă rezultate excelente!

Cosmin e de nota 10, și ca om, și ca elev. A intrat la unul dintre cele mai bune licee din București anul acesta și depune eforturi zilnice fără se gândească la ce nu are.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

5 Donatii

Cristian Sas

75 RON
Succes Cosmin
21 Oct 2020

Anonymous

300 RON
Mult succes!
20 Oct 2020

Anonymous

150 RON
11 Oct 2020

Anonymous

10 RON
11 Oct 2020
11 Oct 2020