Bianca Andreea Deaconu - Hope and Homes for Children România

Cel mai frumos cadou de ziua mea

110 RON Donatii stranse
15.714285714286% Complete
700 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare,

Eu sunt Bianca și anul acesta îmi dăruiesc ziua de naștere pentru copiii de care Fundația Hope and Homes for Children se îngrijește, căci copilăria petrecută într-un mediu privat de afecţiune şi atenţie individuală lasă răni adânci, pe care doar iubirea unei familii adevărate le poate vindeca.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către această cauză.

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere către copiii din programele Hope and Homes for Children trimițând un mail pe adresa alexandra@hopeandhomes.ro, iar ulterior vei primi toate informațiile necesare.

Spor în fapte bune!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Dăruiește ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

3 Donatii

23 Nov 2021
Dragă Bianca, Îți doresc din inimă ca binele făcut să ți se întoarcă înzecit, iar în drumul tău prin viață să dai numai de oameni buni, pe măsura sufletului tău! Mă bucur tare mult că facem #echipăînfaptebune! 💙
23 Nov 2021
30 RON
Copii sunt darul de la Dumnezeu. Hai sa le intindem o mana de ajutor🙏🙏🙏
23 Nov 2021