Andreea Frosin - Hope and Homes for Children România

Alerg pentru Marina și alți tineri din orfelinate care au nevoie de noi

500 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare, 

Eu sunt Andreea și fac parte anul acesta din #TeamHope pentru a o susține pe Marina, o adolescentă ce a crescut în asistență maternală, apoi în orfelinat, iar de câțiva ani, în casa de tip familial Cavalerii din sectorul 4 din București, casă construită de Hope and Homes for Children. Tânăra a fost admisă la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, cu media 8.90, și are nevoie de o bursă de studiu pentru cei 3 ani de facultate ca să își continue studiile și să aibă toate premisele să își atingă potențialul. Să simtă că nu este singură, că nu e nevoie să muncească și să-și neglijeze școala, dar mai ales că deși părinții ei nu au putut fi lângă ea niciodată, noi, ceilalți, putem fi.

Fă o donație pentru Marina și ceilalți tineri din programul de reintegrare socio-profesională pentru ca împreună să construim lumea mai bună pe care ne-o dorim cu toții!

* Susține și tu acești tineri la început de drum alergând alături de Hope and Homes for Children la The Color Run 2021. Te poți înscrie pentru a face parte din #TeamHope trimițând un mail pe adresa loredana@hopeandhomes.ro în care să menționezi orașul în care vrei să participi. Vei primi apoi toate detaliile necesare despre înscriere și participare. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Împreună contribuim la succesul celor cu mai puține șanse

În fiecare an, aproximativ 3.000 de tineri cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani părăsesc sistemul de protecție a copilului fără a fi pregătiți să ducă o viață independentă. Noi, echipa Hope and Homes for Children România, stăm alături de aceștia, având obiectivul anual de a susține 200 de tineri, și le oferim ajutor pentru traiul independent, prin consiliere și sprijin material. 

Fiind cauza oficială a celei mai colorate curse, The Color Run, am mobilizat #TeamHope pentru a veni în sprijinul Marinei, dar și a altor tineri aflați în punctul în care se pregătesc să devină independenți. Acum #TeamHope se pregătește să ia startul la Azuga Trail Race și Bucharest Marathon.

The Color Run ~ 2021

Cunoscuta si drept ”Happiest 5k on the Planet” – este o cursa euforica in culori, care celebreaza sanatatea, bucuria si originalitatea. Axata mai putin pe timpii de alergare si mai mult pe distr

8 Donatii

21 Sep 2021
21 Sep 2021

Anonymous

40 RON
21 Sep 2021

Anonymous

100 RON
19 Sep 2021
08 Sep 2021
08 Sep 2021

Anonymous

50 RON
08 Sep 2021

Anonymous

30 RON
08 Sep 2021