Andreea Csatlos - Hope and Homes for Children România

Ziua mea de naștere, o bucurie pentru Cosmin - un adolescent de nota 10!

75 RON Donatii stranse
15% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare,

Eu sunt Andreea (după cum bine mă știți deja unii dintre voi), iar anul acesta am decis să-mi donez ziua de naștere pentru Cosmin, un băiat de nota 10 atât la școală, cât și în viața de zi cu zi.

Deși tatăl lui a murit acum câțiva ani și mama lui are grave probleme de sănătate, iar locuința de 12 mp nu e tocmai locul potrivit pentru o dezvoltare sănătoasă și echilibrată, Cosmin a conștientizat rolul educației în viața lui și cât de mult îl poate ajuta, așa că a făcut tot ce i-a stat în putere să fie un elev model, folosind toate resursele pe care le-a avut la dispoziție.

Este un adolescent silitor, cu note foarte bune, acceptat printre primii la unul dintre cele mai bune licee din București, însă ca să poată continua pe acest drum, are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Tocmai de aceea vă încurajez pe toți cei care doriți să îmi faceți un cadou de ziua mea, să donați pentru ca adolescentul de nota 10 să poată avea un trai decent. 

Vă mulțumesc din inimă tuturor celor care-mi sunteți alături în această cauză și vă doresc sărbători fericite!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

Un adăpost sigur și condiții decente pentru Cosmin - un adolescent de nota 10!

Cosmin este un adolescent minunat, rămas de mic fără tată, cu o mamă dedicată care, din păcate a fost foarte bolnavă și se chinuie tare în viața de zi cu zi. Locuiesc amândoi într-o garsoniera de 12 mp lipsită de condiții. Însă acest lucru nu l-a oprit pe Cosmin să învețe și să aibă rezultate excelente! Cosmin e de nota 10, și ca om, și ca elev. A intrat la unul dintre cele mai bune licee din București anul acesta și depune eforturi zilnice fără se gândească la ce nu are.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

1 Donatii

Anonymous

75 RON
Multă putere și speranță pentru a depăși momentele acestea dificile
14 Dec 2020