Anca Craioveanu - Hope and Homes for Children România

Ziua mea de naștere, o mână de ajutor întinsă celor 6 frățiori din Voluntari

1,130 RON Donatii stranse
75.333333333333% Complete
1,500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare,

Eu sunt Anca, iar anul acesta am ales să îmi donez aniversarea zilei de naștere celor 6 copii din Voluntari pentru că îmi doresc să îi ajut, alături de Hope and Homes for Children, să rămână lângă părinții lor și departe de trauma instituționalizării, dar și să aibă un adăpost sigur, cu condiții decente de trai.

Am ales să îmi donez aniversarea zilei de naștere pentru că orice aș fi primit nu ar fi însemnat la fel de mult cu bucuria acestei familii de a rămâne împreună, mai ales că se apropie sărbătorile de iarnă, așa că vă încurajez să înlocuiți cadourile fizice pe care ați fi vrut să mi le oferiți cu o donație pentru cei mici.

Vă mulțumesc din inimă!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

6 copii din Voluntari au nevoie de ajutorul nostru pentru a rămâne alături de părinții lor

Sunt oameni care au nevoie de puțin ca să fie fericiți, dar care singuri nu se pot descurca atunci când le e mai greu! Puterea comunității, a oamenilor uniți de dorința de a-i ajuta pe cei vulnerabili, e mult mai mare decât ne putem da seama și doar împreună putem construi lumea aceea mai bună pe care ne-o dorim și în care suntem bine cu toții.

De aceea, ne bazăm încă o dată pe sprijinul vostru, al comunității oamenilor de bine, pentru ca împreună să îi putem ajuta pe acești 6 copii din Voluntari să aibă un loc doar al lor în care să poată trăi decent și liniștit, dar, mai ales, să rămână alături de părinții lor.

Dăruiește ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

8 Donatii

150 RON
08 Nov 2021

Anonymous

150 RON
La mulți aaaaani ma micuța! ❤️
03 Nov 2021
150 RON
31 Oct 2021
28 Oct 2021
28 Oct 2021

MALINA VOICU

200 RON
27 Oct 2021
27 Oct 2021
La multi ani si felicitari pentru gest! Tin pumnii sa atingi si chiar sa depasesti obiectivul!
27 Oct 2021