O donație pentru Cosmin, un cadou pentru mine

 

Alina Botezatu Hope and Homes for Children România

100% Complete
1,185 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
12
Donații

Salutare,

Mă bucur că ai ajuns pe pagina creată pentru a-l ajuta pe Cosmin! Eu sunt Alina, iar pe 12 ianuarie e ziua mea de naștere. Zi pe care îmi doresc să o fac anul acesta mai specială decât în anii anteriori dăruind-o către Hope and Homes for Children România, organizația care îl sprijină pe adolescentul de nota 10 în adevăratul sens al cuvântului. 

Îmi dăruiesc ziua de naștere cu gândul la cei doi copii ai mei, care sunt norocoși că au o familie completă și cărora le-am oferit toată iubirea părintească de care au nevoie pentru a crește armonios, dar și ocazia de a petrece sărbătorile în familie. Din păcate, nu toți copiii au parte de ceea ce nouă, celorlalți, ni se pare normal, iar Cosmin este unul dintre aceștia. Tatăl lui a murit în urmă cu 2 ani din cauza cancerului, mama lui a suferit și ea de aceeași boală, iar condițiile în care trăiesc acum nu sunt deloc prielnice pentru a trăi, darămite pentru a face performanță de vreun fel. Însă, în ciuda tuturor încercărilor, este elev al unuia dintre cele mai bune licee din București, Colegiul Național Sfântul Sava, la care a intrat după ce a terminat clasa a VIII-a cu zece pe linie. Mai multe despre povestea emoționantă a acestui copil puteți afla din articolul de aici - https://pressone.ro/patru-povesti-despre-scoala-si-lipsuri-i-ventilatorul-de-la-etajul-4

Cred că anul 2020 a fost un adevărat test pentru fiecare dintre noi, însă, dacă m-a învățat ceva pe mine, a fost faptul că lucrurile materiale vin și pleacă și că cel mai important este să fim sănătoși ca să putem fi împreună, iar restul se rezolvă, oricum ar fi. De aceea, vă invit pe voi toți, cei care doriți să-mi faceți o supriză aniversară anul acesta, să redirecționați acei bani de cadou către Cosmin, donând prin intermediul acestei pagini.  

Vă mulțumesc din inimă tuturor celor care îmi faceți această bucurie de ziua mea!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Cosmin este un adolescent minunat, rămas de mic fără tată, cu o mamă dedicată care, din păcate, a fost foarte bolnavă și se chinuie tare în viața de zi cu zi.

Locuiesc amândoi într-o garsoniera de 12 mp lipsită de condiții. Însă acest lucru nu l-a oprit pe Cosmin să învețe și să aibă rezultate excelente!

Cosmin e de nota 10, și ca om, și ca elev. A intrat la unul dintre cele mai bune licee din București anul acesta și depune eforturi zilnice fără se gândească la ce nu are.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

12 Donații

Ema

150 RON
Să fii în continuare la fel de puternic și de perseverent!
12 Jan 2021
12 Jan 2021

Anonymous

100 RON
La multi ani, suflet mare si bun! Pupici cu sclipici si de la Miru pentru Nati.
12 Jan 2021
La multi ani, draga mea!
12 Jan 2021
75 RON
❤️
12 Jan 2021

Anonymous

30 RON
11 Jan 2021
10 Jan 2021
10 Jan 2021
10 Jan 2021
10 Jan 2021
10 Jan 2021
06 Jan 2021