Adrian și Corina Tudoscă - Hope and Homes for Children România

Cel mai frumos cadou la aniversarea a 10 ani de la căsnicia noastră

3,516 RON Donatii stranse
100% Complete
2,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să daruim aniversarea a 10 ani de la căsătorie unei cauze dragi nouă. 

Cel mai frumos dar pe care ni-l poți face este să fii alături de noi și, în loc să ne faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumim că ești alături de noi și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Împreună contribuim la succesul celor cu mai puține șanse

În fiecare an, aproximativ 3.000 de tineri cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani părăsesc sistemul de protecție a copilului fără a fi pregătiți să ducă o viață independentă. Noi, echipa Hope and Homes for Children România, stăm alături de aceștia, având obiectivul anual de a susține 200 de tineri, și le oferim ajutor pentru traiul independent, prin consiliere și sprijin material. 

Fiind cauza oficială a celei mai colorate curse, The Color Run, am mobilizat #TeamHope pentru a veni în sprijinul Marinei, dar și a altor tineri aflați în punctul în care se pregătesc să devină independenți. Acum #TeamHope se pregătește să ia startul la Azuga Trail Race și Bucharest Marathon.

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

8 Donatii

Familia Seredenciuc

500 RON
05 Sep 2021
Pur și simplu ...VA IUBIM❤
04 Sep 2021
Dragilor va dorim sa aveti parte de toata iubirea si fericirea din lume!va pupam
02 Sep 2021

Familia Stan

511 RON
Aniversare fericita!!!!
02 Sep 2021
La Multi Ani dragilor si la cat mai multe aniversari!
01 Sep 2021
Sa ramaneti un exemplu in continuare pentru noi, atat ca familie, prieteni, socio-profesional, si mai ales cu initiative atat de autentice 🌞🌞🌞 Va dorim rod si abundenta in tot ce va propuneti !!!
01 Sep 2021
La mulți ani minunați, cu sănătate, motive de bucurie și multă iubire!! Sa fiți voioși și la punga groși! Va pupam cu drag!
31 Aug 2021
31 Aug 2021