Allma Somkereki - Hope and Homes for Children România

Alerg pentru Adriana și copiii ei

600 RON Donatii stranse
60% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Întotdeauna mi-a plăcut să lucrez cu oamenii, să le înțeleg nevoile, să pot contribui la un zâmbet sau la rezolvarea unei situații. Un„mulțumesc” reprezintă mai mult decât o mie de alte cuvinte, iar atunci când îl primesc știu sigur că ceva din ceea ce am făcut a dat rezultate. Mă bucur nespus atunci când văd ca proiectele mele au rezultate, că oamenii cu care lucrez sunt fericiți de colaborarea noastră și că zâmbesc atunci când ne întâlnim sau atunci când vorbim. 

Poveste Adrianei și a copiilor ei, spusă de Omid Ghannadi, m-a emoționat profund: condițiile grele de viață ale acestei familii, dar și dedicarea și demnitatea acestei femei pentru care copiii sunt totul.

Îmi doresc ca Omid să își ducă la bun sfârșit proiectul de a construi o casă pentru această familie, în care copiii să trăiască decent, în care apa curentă, electricitatea și alte lucruri pe care mulți dintre noi le considerăm normale să devină realitate și pentru ei.

Dar, pentru ca acest vis să devină realitate, are nevoie de sprijin.

Am hotarât ca împreună cu Alex să alerg pentru a ajuta familia Adrianei! Împreună putem să transformăm visele în realitate și să le oferim copiilor Adrianei o locuință în care să crească fericiți. 

Iar eu vă „mulțumesc” tuturor deoarece știu că împreună am făcut un efort colectiv pentru ca o familie mai puțin norocoasă să aibă parte de căminul pe care îl merită. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă pentru Adriana și copiii ei

Adriana este un om minunat, care își crește copiii cu multă afecțiune, o femeie care a renunțat la tot pentru viitorul celor mici. Își duce traiul cu modestie și demnitate într-un spațiu care cu greu ar putea să fie numit „casă”, darmite „acasă”. 

Condițiile precare în care trăiesc cu toții ar putea duce, pentru multe familii, la abandonul copiilor în grija statului. Dar Adriana nu a avut de gând să renunțe niciodată la copiii ei.

 

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

În 11–12 mai, Hope and Homes for Children participă la cea de-a opta ediție a Semimaratonului București. Anul acesta, fondurile strânse de alergătorii Team Hope vor fi direcționate către Ad

5 Donatii

11 May 2019

Anonymous

50 RON
11 May 2019

Rodica Somkereki

150 RON
Doneze pentru Adriana
10 May 2019

Allex

150 RON
07 May 2019
07 May 2019