Adrian Nartea - Hope and Homes for Children România

Alerg pentru Adriana și copiii ei

970 RON Donatii stranse
48.5% Complete
2,000 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De trei ani sunt tată. Este o „meserie” grea și are multe responsabilități dar este cel mai frumos lucru din lume! De aceea empatizez profund cu activitățile Fundației Hope and Homes for Children și cred că munca lor de a ajuta părinții care se luptă cu grijile financiare să își păstreze copiii alături este extraordinară.

De povestea Adrianei am aflat de curând de la Omid Ghannadi și m-a emoționat profund. Dedicarea și sacrificiul ei pentru copii sunt remarcabile și de aceea am hotărât să o susțin: alerg pentru Adriana și pentru ca ea și copiii ei să poată rămâne împreună!

Adriana își duce traiul cu modestie și demnitate într-un spațiu care cu greu ar putea să fie numit „casă”, darmite „acasă”.

Condițiile precare în care trăiesc și ea și copiii săi ar putea duce, pentru multe familii, la abandonul copiilor în grija statului. Dar Adriana nu a avut de gând să renunțe niciodată la copiii ei. Știe că dragostea de mamă este cel mai important lucru pe care îl poți dărui copiilor tăi. În ciuda greutăților financiare, Adriana își gospodărește foarte bine căminul. Camera unde locuiesc toți este curată, copiii sunt mereu spălați, curat îmbrăcați, veseli și premianți la școală! Ceea ce pentru mulți dintre noi este o provocare să realizăm pentru un copil, Adriana reușește să facă pentru 7! 7 copii premianți, curați, crescuți fără apă curentă și electricitate!

Omid și-a propus să construiască o casă pentru această familie, în care să trăiască decent, în care apa curentă, electricitatea și alte lucruri pe care mulți dintre noi le considerăm normale să devină realitate și pentru această familie încercată de viață. Iar noi putem să îl ajutăm.

Haideți să îl ajutăm pe Omid să își împlinească visul! Împreună putem să le oferim copiilor Adrianei o locuință în care să crească fericiți.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă pentru Adriana și copiii ei

Adriana este un om minunat, care își crește copiii cu multă afecțiune, o femeie care a renunțat la tot pentru viitorul celor mici. Își duce traiul cu modestie și demnitate într-un spațiu care cu greu ar putea să fie numit „casă”, darmite „acasă”. 

Condițiile precare în care trăiesc cu toții ar putea duce, pentru multe familii, la abandonul copiilor în grija statului. Dar Adriana nu a avut de gând să renunțe niciodată la copiii ei.

 

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

În 11–12 mai, Hope and Homes for Children participă la cea de-a opta ediție a Semimaratonului București. Anul acesta, fondurile strânse de alergătorii Team Hope vor fi direcționate către Ad

11 Donatii

Brici initiativa!! Keep up!
12 May 2019

Anonymous

150 RON
Oameni puternici sunt putini, aceasta mama merita ce e mai bun pentru copii ei , sper ca mana de la mana sa facem ceva pentru aceasta familie . Niciodată Dumnezeu nu lasă oamenii puternici sa cadă. Am speranță ca aceasta familie o sa fie unită și o sa treacă in timp peste greutăți .
12 May 2019
Doamne ajută! Multă sănătate!
11 May 2019
11 May 2019

Anonymous

30 RON
09 May 2019
07 May 2019
07 May 2019

Anonymous

30 RON
07 May 2019

Oanita Dragu

30 RON
07 May 2019

Florentina Constantinescu

75 RON
07 May 2019

Anonymous

300 RON
Cu drag și speranța! Doamne ajuta! :)
07 May 2019