Ioana Stroinea - Hope and Homes for Children România

Împreună pentru familia Băban

500 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragă cititorule,

Pe 12 mai voi alerga 21km pentru a oferi o șansă la o viață mai bună copiilor vulnerabili ai României. Misiunea echipei Hope and Homes for Children Romania  este să mențină în cadrul familiilor naturale sau extinse copiii care sunt expuși riscului de separare de familie. Anul acesta vom susține cazul familiei Băban care locuiește într-o căsuță de lut. Din depărtare pare din povești, însă cu cât te apropii de ea realizezi că ascunde situația dramatică cu care se confruntă multe alte familii din țara noastră: sărăcia și nesiguranța zilei de mâine.

Mama, tatăl și cei cinci copii locuiesc în această căsuță. Tatăl s-a angajat cioban la oi, vine acasă doar o dată pe lună și stă cu copiii și mama lor o zi sau două. Face asta ca să poată oferi copiilor măcar hrana zilnică, căci pentru altele (îmbrăcăminte, încălțăminte, medicamente, rechizite etc.) nu mai sunt bani. Hăinuțele le primesc de la vecini sau rămân fraților mici de la cei mai mari. Nu își mai amintesc dacă au avut vreodată haine noi, dar nici nu par a fi afectați de aceste neajunsuri.

 

Pentru a menține această familie unită, avem nevoie de sprijinul vostru. Orice sumă contează – cu cât suntem mai mulți, cu atât vom putea face o schimbare în bine în viața unor oameni mai puțin norocosi decât noi.

Va multumesc anticipat!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

În 11–12 mai, Hope and Homes for Children participă la cea de-a opta ediție a Semimaratonului București. Anul acesta, fondurile strânse de alergătorii Team Hope vor fi direcționate căt

6 Donatii

Anonymous

120 RON
09 May 2019

Anonymous

50 RON
Ticus
02 May 2019

Anonymous

100 RON
01 May 2019

Anonymous

30 RON
30 Apr 2019

Anonymous

100 RON
25 Apr 2019
Succes! O sa castigi muulte concursuri.Stiu eu.
25 Apr 2019