Liliana Borsan - Hope and Homes for Children România

Liliana alearga pentru Hope and Homes for Children Romania

430 RON Donatii stranse
86% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Va multumesc ca v-ati facut timp sa vizitati pagina mea Galantom.  

Donatiile voastre vor fi folosite pentru a oferi o casa adevarata copiilor in nevoie. Acest ONG a realizat miracole aici, in Romania. Aflati mai multe detalii despre activitatea lui pe website-ul oficial: http://www.hhc.ro.  

Donatiile prin Galantom sunt simple, rapide si complet sigure. Informatiile voastre personale sunt in siguranta - cei de la Galantom nu le vor vinde si nu va vor trimite email-uri nedorite. Odata ce donatia este finalizata, ei vor trimite fondurile direct catre organizatie. Este cel mai eficient mod de a dona - economiseste timp si costuri pentru organizatie.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Pe 5 octombrie 2014, Hope and Homes for Children România participă pentru prima dată la Bucharest International Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim una dintre organizaţiile oficiale

5 Donatii

03 Oct 2014
02 Oct 2014
02 Oct 2014
29 Sep 2014
28 Sep 2014