Liliana Borsan - Hope and Homes for Children România

Liliana alearga pentru Hope and Homes for Children Romania

430 RON Donations raised
86% Complete
500 RON Target
5 Donations
I want to donate!

 

Va multumesc ca v-ati facut timp sa vizitati pagina mea Galantom.  

Donatiile voastre vor fi folosite pentru a oferi o casa adevarata copiilor in nevoie. Acest ONG a realizat miracole aici, in Romania. Aflati mai multe detalii despre activitatea lui pe website-ul oficial: http://www.hhc.ro.  

Donatiile prin Galantom sunt simple, rapide si complet sigure. Informatiile voastre personale sunt in siguranta - cei de la Galantom nu le vor vinde si nu va vor trimite email-uri nedorite. Odata ce donatia este finalizata, ei vor trimite fondurile direct catre organizatie. Este cel mai eficient mod de a dona - economiseste timp si costuri pentru organizatie.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Pe 5 octombrie 2014, Hope and Homes for Children România participă pentru prima dată la Bucharest International Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim una dintre organizaţiile oficiale

5 Donations

03 Oct 2014
02 Oct 2014
02 Oct 2014
29 Sep 2014
28 Sep 2014