Susțin #TeamHope

 

Mihai Dinu Hope and Homes for Children România

100% Complete
500 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta alerg pentru oameni. Alerg pentru speranță.   

Mă simt binecuvântat că că am crescut într-o familie normală, în care chiar dacă nu aveam de toate, aveam parte de dragoste și nu duceam grija zilei de mâine. Același lucru îl doresc și pentru copiii familiei Boer. Să crească frumos într-o familie care poate să le ofere un cămin, o masă caldă, educație și dragoste părinească.  

Anul acesta susțin cauza Hope and Homes for Children de a ajuta familia Boer. O familie cu patru copii minori care au rămas în grija tatălui după ce mama i-a părăsit în februarie, anul acesta. Acum tatăl ar fi obligat să abandoneze copiii în grija sistemului de protecție deoarece nu își permite în vreun fel să îi întrețină.

În 15 octombrie voi alerga pentru această familie cu gândul ca nu voi face asta singur, ci împreună cu voi prin donațiile pe care le puteți face pe această pagină. Puțin cu puțin se face mult sau char suficient pentru a oferi unei familii șansa de a duce o viață normală, de aceea vă invit să fiți darnici. 

Orice donație și sprijin contează!  

Mulțumesc! 

#teamhope #alergamimpreuna #helpfamilyBoer

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

În 13-14 octombrie 2018, Hope and Homes for Children participă la cea de-a unsprezecea ediție a Maratonului București. Anul acesta, fondurile strânse de alergătorii dinTeam Hope, echipa de alergători fundraiseri ai Fundației, vor fi direcționate către familia Boer.Cazul familiei Boer a ajuns în atenția Hope and Homes for Children în primăvara acestui an când asistentul social din sa

 

2 Donații

Anonymous

350 RON
30 Sep 2018

Anonymous

150 RON
L-am cunoscut pe Mihai in urma cu doi ani in America, o persona cu o inima atat de mare si frumoasa! Ma bucur sa vad ca lupta pentru oameni cu atata daruire si dragoste! Mult success la marathon si binecuvantari atat tie, cat si familiei Boer!
30 Sep 2018
Mihai Dinu : Hope and Homes for Children România
Susțin #TeamHope