The Mono Jacks - Hope and Homes for Children România

Alergăm pentru copiii familiei Boer

575 RON Donatii stranse
28.75% Complete
2,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Copilăria este perioada cea mai frumoasă din viața unui om. Sau așa ar trebui să fie. Din păcate, pentru mulți copii, acest capitol de viață aproape că nu există: este doar o etapă tristă dintr-o viață marcată de greutăți.   

Alergăm la Maratonul București alături de Team Hope pentru a susține cauza Hope and Homes for Children, alergăm pentru schimbarea în bine a vieților copiilor. Avem convingerea că, prin contribuția noastră, putem să aducem o rază de speranță și putem reda, măcar în parte, copilăria pe care destinul le-a furat-o acestor copii.   

Alergăm pentru copiii familiei Boer. Alergăm pentru ca aceștia să poată rămâne alături de tatăl lor, să poată avea un trai mai bun, să meargă la școală.   

Ne puteți susține cu încurajări, dar mai ales cu donații - haideți să le redăm copilăria micuților din familia Boer!  

Vă mulțumim!

The Mono Jacks


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

În 13-14 octombrie 2018, Hope and Homes for Children participă la cea de-a unsprezecea ediție a Maratonului București. Anul acesta, fondurile strânse de alergătorii dinTeam Hope, echipa de alerg

3 Donatii

Anonymous

75 RON
10 Oct 2018

Anonymous

300 RON
Succes la maraton si felicitari ca va implicati!
09 Oct 2018

Anonymous

200 RON
09 Oct 2018