Running for Hope - Hope and Homes for Children România

Copiii familiei Horia merită o copilărie fericită alături de părinții lor

230 RON Donatii stranse
15.333333333333% Complete
1,500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Când suntem copii, cele mai mari griji pe care le avem sunt jocurile și jucăriile. Copiii familiei Horia își fac griji că nu vor putea să crească alături de părinții lor din cauza condițiilor în care trăiesc. Însă, noi putem să îi ajutăm să aibă copilăria pe care o merită și grijile normale vârstei lor.   

Împreună cu ceilalți alergători din Team Hope adunăm bani pentru ca familia Horia să aibă condiții mai bune de trai și să rămână împreună.   

Ajutați-ne să îi ajutăm!  

Otniela, George și Marius


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

În 12-13 mai 2018, Hope and Homes for Children participă la a șaptea ediție a Semimaratonului București. Fondurile strânse de alergătorii Team Hope, alergători individuali sau angajați ai com

4 Donatii

13 May 2018
Go, go, Otniela!
12 May 2018

Anonymous

50 RON
Go, Team Hope!
11 May 2018
Felicitari pentru initiativa! Bravo!
09 May 2018