Valentin Carabasa - Hope and Homes for Children România

Familia Horia are nevoie de ajutorul nostru!

200 RON Donatii stranse
40% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni, a venit momentul sa va invit la un nou demers caritabil. Familia Horia, compusa din 9 copii si 2 parinti, locuieste într-o cameră de 15 metri pătrați din chirpici fara racodare la electricitate, apa si canalizare. Tatal lor munceste cu ziua prin sat si sunt cunoscuti in comunitate drept o familie unita si muncitoare. Din cauza conditiilor grele unul dintre copii a renuntat la scoala si ceilalti, de asemenea, au risc de abandon scolar. Echipa Hope a introdus familia in programul de prevenire a separarii copilului de familie si doresc sa construiasca unui spatiu de locuit decent, dezvoltarea unei micro-ferme prin care familia sa se poata sustine si consiliere pentru educatia copiilor.

 Intreaga poveste se afla aici: http://hhc.galantom.ro/event-projects/view?id=1279 si ma puteti contacta pentru mai multe detalii. O prietena buna este in echipa Hope si cu mult ajutor si buna vointa au reusit sa salveze cateva familii in situatii asemanatoare pana acum.

 Nu am stat pe ganduri, m-am alaturat echipei Hope si va invit si pe voi sa contribuiti. Dorim sa ajutam familia Horia sa ramana impreuna si sa oferim copiilor o situatie decenta si sansa de a continua studiile . 

Doneaza orice suma mai jos si ofera copiilor familiei Horia o sansa!

Pentru orice alte detalii va stam la dispozitie.

Multumim.

Valentin


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

În 12-13 mai 2018, Hope and Homes for Children participă la a șaptea ediție a Semimaratonului București. Fondurile strânse de alergătorii Team Hope, alergători individuali sau angajați ai com

3 Donatii

bafta la cursa!
12 May 2018

Bogdan

100 RON
Felicitari Valentin! :)
09 Apr 2018
03 Apr 2018