Andrei Pavel - Hope and Homes for Children România

Susțin #TeamHope și alergătorii din echipă la Maratonul București

550 RON Donations raised
100% Complete
500 RON Target
4 Donations
I want to donate!

 

În 15 octombrie, voi alerga la Maratonul București alături de ceilalți alergători din #TeamHope. Împreună oferim copiilor vulnerabili ai României șansa unui destin mai bun alături de familia lor. Vă încurajez și pe voi să îi susțineți.

Banii pe care îi veți dona vor fi folosiți pentru programele desfășurate de Hope and Homes for Children în sprijinul copiilor care au mare nevoie. Orice donație e binevenită, puteți fi generoși cu cei mai puțini norocoși dintre noi!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

În 14-15 octombrie 2017, Hope and Homes for Children participă la a zecea ediție a Bucharest Marathon. Anul acesta vom direcționa fondurile strânse de alergătorii noștri către familia Mureșan

4 Donations

Anonymous

200 RON
Sa alergi bine, asa cum te-ai antrenat!
02 Oct 2017

Anonymous

50 RON
Succes, stiu ca nu te dai batut!
26 Sep 2017
Succes, pup si imbatisari victoriosului!
20 Sep 2017

Anonymous

150 RON
Bravo, Andrei!
20 Sep 2017