Alerg pentru Hope and Homes for Children la Bucharest Half Marathon

 

Cristian Botan Hope and Homes for Children România

25.952380952381% Complete
545 RON
Sumă strânsă
2,100 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

În 14 mai alerg pentru #TeamHope la Bucharest Marathon 2017. Sunt motivat de misiunea Hopes and Homes for Children de a le oferi copiilor vulnerabili ai României șansa unui alt destin, unul mai bun alături de familia lor. Pentru acești copii îmi doresc să strângem împreună suma de 2.100 RON. Indiferent cu cât puteți contribui, vă invit să dați o mână de ajutor celor mai puțin norocoși decât noi. Puteți dona online din fața propriului calculator, iar fiecare bănuț merge direct spre programul de prevenire a separării copilului de familie desfășurat de Hope and Homes for Children.

Din suflet, vă mulțumesc.
Cristian Botan

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Pe 14 mai 2017, Hope and Homes for Children participă la Bucharest Half Marathon și suntem mândri să fim și de această dată una dintre organizațiile oficiale ale evenimentului. E un prilej de bucurie, dar e și o mare provocare, pentru că vrem să determinăm cât mai mulți oameni să devină parte din echipa noastră, Team Hope, și să ne ajute să strângem fondurile necesare pentru a

 

6 Donații

06 May 2017
Bafta!
26 Apr 2017
Hey bro, NOW I am getting how you can munch all these pancakes, you're doing it for charity so you can run them off. Awesome. Anyway, great endeavour, have a great race!
26 Apr 2017
20 Apr 2017

Adriana Alaci

40 RON
20 Apr 2017

Ana

100 RON
20 Apr 2017
Cristian Botan : Hope and Homes for Children România
Alerg pentru Hope and Homes for Children la Bucharest Half Marathon