Cristian George Tomescu - Hope and Homes for Children România

Alerg pentru Team Hope la Bucharest Half Marathon 2017

200 RON Donatii stranse
40% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta voi alerga la Bucharest Half Marathon cursa de 10km. Am decis sa alerg din dorinta de a fi o sursa de inspiratie pentru copii mei si visez la momentul in care vom iesi impreuna la alergat. Alergatul imi ofera liniste si relaxare, am timp sa-mi asez ganduri si anul acesta am decis ca e momentul să fac parte din ceva mai important de atât și am decis sa ma alatur Team Hope și să contribui astfel la misiunea Hope and Homes for Children de a asigura o casa și o familie fiecarui copil.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2017

Pe 14 mai 2017, Hope and Homes for Children participă la Bucharest Half Marathon și suntem mândri să fim și de această dată una dintre organizațiile oficiale ale evenimentului. E un prilej de

3 Donatii

Anonymous

50 RON
Felicitari! Si continua sa faci ce simti ca e bine!
10 May 2017

Anonymous

100 RON
09 May 2017
06 May 2017