Să facem bine împreună!

 

Mihai Petre Hope and Homes for Children România

35.4% Complete
708 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
9
Donații

Dacă te uiți în ochii lor mari și strălucitori, vei vedea doar bucurie și optimism. Totul pare firesc și simplu pentru Alina, Iulia și Paul.  Doar că nu este. Este greu, pentru că vulnerabilitatea și lipsurile sunt mari și doar mama, singură, trebuie să le ducă. 

De ziua mea vreau să fim, împreună, putere și temelie pentru 3 copii și o mamă. O familie a cărei poveste a început frumos, când mama și tata au făcut toate eforturile pentru a ridica o casă pentru copiii lor. Au strâns cu greu banii, au făcut și un împrumut. Casa a început să crească, la fel și visurile familiei.

Dar tatăl a fost subit răpus de cancer; banii toți, puțini și așa, au mers către lupta cu această boală nemiloasă. Au luptat și au pierdut; pe tată, iar acum riscă să piardă și casa pe care au construit-o împreună, dar nu au apucat să o termine. Mama a rămas cu datorii la bancă și cu o casă neterminată. Și cu 3 copii minunați în brațe.

Alături de Hope and Homes for Children, îmi doresc ca de ziua mea să arătăm că puțin cu puțin poate face mult. Chiar enorm, în viața unor copii care ieri erau bine, în siguranță, iar acum sunt mai vulnerabili ca oricând.

Haideți să fim noi, împreună, alături de Hope and Homes for Children, o cărămidă în viața lor!

Vă mulțumesc pentru fiecare donație-cadou. Va fi cel mai frumos cadou de Sfântul Mihail și Gavril!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

9 Donații

Anonymous

100 RON
13 Nov 2023

Anonymous

75 RON
Fruntea sus!
09 Nov 2023

Ramona Boboc

53 RON
La multi ani, Mihai! Și mulțumesc pentru sansa pe care mi-ai dat-o sa pot ajuta acești copii! Ești un om minunat, cu o familie minunata!😘 🙏🏼
08 Nov 2023
100 RON
08 Nov 2023

Anonymous

50 RON
08 Nov 2023
08 Nov 2023

Anonymous

30 RON
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
08 Nov 2023
07 Nov 2023

Anonymous

150 RON
07 Nov 2023