Team4Children aleargă pentru Team Hope

 

Mihaela Ivan Hope and Homes for Children România

39.5% Complete
790 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni,

Noi suntem Mihaela, Adrian, Mihnea și Robert și ne vom cunoaște pentru prima dată pe 9 octombrie, când vom lua startul la Maratonul București 2016 pentru Hope and Homes for Children și copiii vulnerabili ai României. De ce alergăm pentru această cauză? Vă răspundem mai jos, în ordinea în care vom prelua ștafeta :)


Mihaela:

”Alerg, pentru că eu cred în cauza organizației Hope and Homes for Children România, cred în schimbarea întregului sistem de protecție a copilului, oferirea celor încă închişi în instituţii de tip vechi şansa la o casă adevărată şi o familie iubitoare.

Îmi plac provocările, îmi place să-mi depășesc limitele, iar dacă pot să fac asta susținând o cauză bună, satisfacția maratonului este mult mai mare.

Alergând pe această distanță, doresc să transmit un mesaj:

Absolut orice țel pe care ni-l propunem se poate atinge, pentru că noi suntem responsabili atât pentru schimbare cât și pentru reușită. HHC a parcurs deja o distanță lungă, reușind până acum să închidă peste 50 de orfelinate de tip vechi și să transforme în bine viața a peste 30.000 de copii. Acești copii fac parte din lumea noastră, iar pentru ca HHC să ducă cursă până la capăt este nevoie de implicarea noastră, a ta!


Adrian:

”Alerg pentru Hope and Homes for Children pentru că ei sunt organizația în care am cea mai mare încredere. Ei, cu ajutorul nostru, vor oferi o șansă la o viață mai bună copiilor neajutorați.

Ajută-i și tu!!! Donează acum!”

 

Mihnea:

”Alerg pentru sănătate!”


Robert:

”Alerg în Team Hope pentru că sunt tătic, am un băiat de aproape 11 luni, iubesc copiii și aș face orice ca să-i ajut, ca viața lor să fie cât mai fericită.”


Ce ziceți, ne susțineți cu o donație?

Vă mulțumim!

Cu drag,
Echipa Team4Children


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Pe 9 octombrie 2016, Hope and Homes for Children participă pentru a treia oară la Bucharest Marathon, și suntem mândri și onorați să fim și de această dată una dintre organizațiile oficiale ale evenimentului. E un prilej de bucurie, dar e și o mare provocare, pentru că vrem să determinăm cât mai mulți oameni să devină parte din echipa noastră, Team Hope, și să ne ajute să st

 

8 Donații

Robert Baciu

125 RON
:*
08 Oct 2016

Anonymous

100 RON
06 Oct 2016
06 Oct 2016

Anonymous

30 RON
05 Oct 2016

Alex

75 RON
:)
05 Oct 2016

Anonymous

10 RON
pentru copii :)
05 Oct 2016

Ainur Ablai

150 RON
05 Oct 2016

Anonymous

150 RON
04 Oct 2016
Mihaela Ivan : Hope and Homes for Children România
Team4Children aleargă pentru Team Hope