Vreau sa am parintii mei

 

Beatrice Ionescu Hope and Homes for Children România

46.08% Complete
1,152 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
14
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Iti amintesti cat de frumos era sa copilaresti fara griji, sa te simti inconjurat de dragostea mamei, protejat de tata, sa faci nazbatii cu fratii tai, chicotind si cu ochii stralucind de bucurie? Iti amintesti cand te duceai la mama ca ai facut ”buba”, sa te pupe si iti trecea imediat ? Iti amintesti cand te trimiteau ai tai la culcare, desi tu nu aveai chef de somn, si protestai cat puteai, dar ei te inveleau bine si iti spuneau sa inchizi ochii pentru ca numai copiii care dorm vor creste mari?

Amintiri frumoase, asa este?!

 

In Romania, din nouă în nouă ore un bebeluş este abandonat în maternitate. Din noua in noua ore se naste un copil care nu va avea aceste amintiri.

Pare înspăimântător? Este inspaimantator!

Si totusi e mai bine decât era acum 10 ani, când la fiecare două ore un bebeluș era abandonat într-o secție de maternitate în România.

Hope and Homes for Children depune eforturi uriaşe să schimbe aceste statistici. Prin programele de prevenire a abandonului incearca să închida robinetul prin care aceşti copii intră în sistem.

În România, mai sunt încă 200 de instituții de tip vechi, cu 8.266 de copii condamnați la instituționalizare.

Misiunea Hope and Homes for Children România este eradicarea instituționalizării în țara noastră până în anul 2022.

Lupta asta are nevoie de toti aliatii.

Noi vom fi prezenti dis de dimineata in Piata Constitutiei pe 9 octombrie ca sa aratam inca o data ca ne pasa.

 

Vrei sa schimbi si tu ceva? Vrei sa fii erou pentru un copil? Vrei sa te alaturi celor care fac lucrurile sa se intample?


Aliaza-te cu noi. Impreuna vom strange 2500 lei! Fa-ti din prietenii tai un aliat. Cu cat suntem mai multi, cu atat mai bine.

Ce vom face cu acesti bani? Vom contribui la o lume mai buna, vom darui zambete unor suflete inocente si vom pune o caramida -doua la o casa familiala!

Ce primesti in schimb? O portie de ras si buna-voie - daca vii dis de dimineata la cortul HHC pe 9 octombrie, bucuria ca ai facut o fapta buna (de nepretuit, unii dintre voi stiu asta deja!) si un loc in inima noastra :)

Asa ca, hai sa fim noi cei care punem umarul si miscam sistemul. Hai sa dam startul schimbarii!

Fie ca vei alerga cu noi sau vei dona, orice mod de sustinere alegi, gestul tau conteaza. Noi va multumim din suflet pentru ca va implicati!

Impreuna, prin gesturi mici, putem face lucruri mari!


Daca vrei sa stii mai multe, citeste aici:
http://www.hhc.ro/comunicare/povesti


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Pe 9 octombrie 2016, Hope and Homes for Children participă pentru a treia oară la Bucharest Marathon, și suntem mândri și onorați să fim și de această dată una dintre organizațiile oficiale ale evenimentului. E un prilej de bucurie, dar e și o mare provocare, pentru că vrem să determinăm cât mai mulți oameni să devină parte din echipa noastră, Team Hope, și să ne ajute să st

 

14 Donații

04 Oct 2016
Mii de multumiri ! :)
29 Sep 2016
28 Sep 2016

PANTURU RAZVAN

30 RON
27 Sep 2016
Cu drag si speranta ca acesti copii vor avea o viata mai buna. Doamne ajuta!
27 Sep 2016
21 Sep 2016

Anonymous

30 RON
19 Sep 2016

Anonymous

50 RON
13 Sep 2016

Anonymous

103 RON
12 Sep 2016

Anonymous

150 RON
12 Sep 2016
12 Sep 2016

Oana Mocanu

150 RON
09 Sep 2016
09 Sep 2016
09 Sep 2016
Beatrice Ionescu : Hope and Homes for Children România
Vreau sa am parintii mei